Gradinita Bel Sorisso - 4516 Vizualizari

Str. Erou Mircea Marinescu Nr. 45, Voluntari-Pipera
0740.06.83.84 | 021 351.87.78
gradinitabelsorriso@yahoo.com
http://scoala.belsorriso.ro

Gradinita Bel Sorisso din Voluntari-Pipera, acreditata MEN, promoveaza performanta, competitia, cooperarea si incurajarea initiativei individuale. Ne desfasuram activitatea intr-o cladire noua, securizata printr-o firma de paza, avand senzori si interfon, dotata cu mobilier modern si adecvat activitatilor desfasurate. Avem sali de clasa luminoase pentru activitatile educationale, sali de mese separate de salile de grupe, cabinet medical si locuri de joaca (spatiu pentru activitati in aer liber; spatiu gazon natural pentru relaxare; spatiu cu nisip).

Mancarea este pregatita in bucataria proprie, mancarurile fiind variate si de calitate (excludem zaharul si painea alba).

Gradinita Bel Sorisso prin activitatile desfasurate urmareste pregatirea copiilor pentru scoala, activitatile instructiv-educative urmarind programa aprobata de Ministerul Educatiei Nationale cu extinderi, extinderi ce conduc la obtinerea performantei, prin abordare moderna, tehnici de predare creative, interactive, centrate pe elev, cu ajutorul materialelor si mijloacelor de ultima generatie. 

Programul educativ cuprinde:

  • activitati obligatorii (din programa aprobata de MEN), cu extinderi ce conduc la performanta
  • limba engleza zilnic
  • activitati optionale: dans (balet), inot (pe toata perioada anului), aikido, limba engleza (evaluata la sfarsitul anului prin examen cu atestat Cambridge), pian, WINNER KIDS (accelerator de competente)
  • activitati extracurriculare: excursii, vizite la muzee, vizionari spectacole de teatru si circ)

O metoda specifica de lucru cu copiii o reprezinta dramatizarile din operele marilor clasici: I.L.Caragiale, H.CH. Andersen, W. Shakespeare, Sir Arthur Doyle, Oscar Wilde.

 

PROGRAM SI TARIFE:

  • Program normal - 08.00 - 14.00 - 1800 lei

  • Program prelungit: 08.00 - 18.00 - 2000 lei

Pachete pentru frati: 10% reducere

TRANSPORTUL COPIILOR ESTE ASIGURAT LA CERERE (in Voluntari).

CURSURI DE VARA LA GRADINITA BEL SORISSO

Pe perioada celor doua luni de vacanta scolara, activitatea gradinitei noastre nu se sisteaza mentinandu-se programul normal, intre orele 8-18.

In aceasta perioada functioneaza Scoala de Vara (tabere, excursii o data pe saptamana in afara localitatii, ateliere de creatie pe tot parcursul celor doua luni, exersarea limbii engleze: conversatie, povesti, dramatizari).

Vezi si Pagina de FACEBOOK


Galerie foto

Gradinita Bel Sorisso
Gradinita Bel Sorisso
Gradinita Bel Sorisso
Gradinita Bel Sorisso
Gradinita Bel Sorisso
Gradinita Bel Sorisso
Gradinita Bel Sorisso
Gradinita Bel Sorisso
Gradinita Bel Sorisso